Kongen af Danmark
- 60 dråber anisolie (evt. rød farve)
Eucalyptus
- 50 dråber eucalyptus olie (evt. grøn farve)
Stærkt lakrids
- 2 spsk. engelsk lakrids
- 1 spsk. ammoniumchlorid
- 30 dråber anisolie
Mild lakrids
- 2 spsk. lakridsrodspulver
- 30 dråber anisolie
Syrlige drops
- 50 dråber citronolie
- (evt. gul farve)
- 1 spsk. citronsyre
Appelsin
- 50 dråber appelsinolie
- (evt. orange farve)
- 1/2 spsk. citronsyre
Althea
- 50 dråber bergamotteolie (evt. gul og rød farve)
Salmiak
- 2 spsk. ammoniumchlorid
Chokomint
- 3 spsk. cacao
- 25 dråber pebermynteolie
Chokoorange
- 4 spsk. cacao
- 30 dråber appelsinolie
Pebermynte
- 50 dråber pebermynte (evt. grøn farve)
Menthol
- 1 tsk. knuste mentholkrystaller (evt. hvid farve
Bolche smagstyper fra Brian Schebye:
Citrus-lime a la Åxenberg
- 2 tsk. citronsyre
Dameskrå a la Åxenberg
- 3 spsk. lakridsessens
- 2 spsk. salmiakpulver
- 2,5 ml. anisolie
- Sort farve