Bolchesmagstyper

Kongen af Danmark

  • 60 dråber anisolie (evt. rød farve)

Eucalyptus

  • 50 dråber eucalyptus olie (evt. grøn farve)

Stærkt lakrids

  • 2 spsk. engelsk lakrids
  • 1 spsk. ammoniumchlorid
  • 30 dråber anisolie

Mild lakrids

  • 2 spsk. lakridsrodspulver
  • 30 dråber anisolie

Syrlige drops

  • 50 dråber citronolie
  • (evt. gul farve)
  • 1 spsk. citronsyre

Appelsin

  • 50 dråber appelsinolie
  • (evt. orange farve)
  • 1/2 spsk. citronsyre

Althea

  • 50 dråber bergamotteolie (evt. gul og rød farve)

Salmiak

  • 2 spsk. ammoniumchlorid

Chokomint

  • 3 spsk. cacao
  • 25 dråber pebermynteolie

Chokoorange

  • 4 spsk. cacao
  • 30 dråber appelsinolie

Pebermynte

  • 50 dråber pebermynte (evt. grøn farve)

Menthol

  • 1 tsk. knuste mentholkrystaller (evt. hvid farve

Bolche smagstyper fra Brian Schebye:

Citrus-lime a la Åxenberg

  • 2 tsk. citronsyre

Dameskrå a la Åxenberg

  • 3 spsk. lakridsessens
  • 2 spsk. salmiakpulver
  • 2,5 ml. anisolie
  • Sort farve

Skriv et svar